APK & Onderhoud

Een APK kost bij ons maar 25 euro!

Behalve voor autogassystemen en trekhaken kunt u ook bij ons terecht voor APK, onderhoud en reparaties aan uw auto. Onderhoud doen wij volgens de fabrieksspecificaties. Wij lopen eerst de auto na om vervolgens een kostenplaatje op te stellen. Indien u hiermee akkoord gaat maken wij de auto weer helemaal in orde.

James Autoservice

Sinds 1 december 2009 zijn wij toegetreden tot de James Autoservice keten. Dit maakt het voor ons mogelijk om voor bijna alle leasemaatschappijen en diverse fleetowners te werken. Wij hebben voor de leaserijders een haal- en brengservice waar u gebruik van kunt maken. Uw auto wordt thuis of op kantoor opgehaald. We voeren het nodige onderhoud uit en u krijgt de auto dan gewassen en gezogen terug.

Moderne uitleesapparatuur

Wij zijn in het bezit van moderne uitleesapparatuur en hebben een prima uitgeruste werkplaats. Hierdoor kunnen we dealer kwaliteit leveren tegen de prijs en flexibiliteit van een universeel autobedrijf. Beter kan het toch niet.

Onderhoud auto

Wat wij vaak zien is dat iemand een LPG systeem bij ons in heeft laten bouwen en daar zo tevreden over is, dat ze meteen met het onderhoud van de auto ook bij ons blijven. Hierdoor hebben we inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Airco onderhoud en reparatie

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van het aircosysteem van uw auto. Wij hebben kennis van en ervaring met alle soorten aircosystemen van verschillende automerken. Lees meer.

Automaat spoelen / flushen in Eindhoven

Een groot gedeelte van schakelproblemen met een automaatbak komt door vervuiling van het systeem. Vaak wordt bij onderhoudsbeurten de automaatbakolie vergeten te verversen. Om dure reparaties te voorkomen is het raadzaam om deze olie toch op tijd te vervangen. Lees meer.


Avignonlaan 39
5627 GA Eindhoven
Tel: 040 - 2412760

KvK: 06084172
BTW: NL806321970B01
IBAN: NL58INGB0006639305


Bel ons op:
040 - 2412760

Wij zijn bereikbaar
op werkdagen
tussen 07:30 - 18:00 uur.