Car Care Wallinga, al meer dan 25 jaar het adres voor autogas

Kom langs in onze nieuwe showroom op de Langendijk 14


Autorijden, het moet snel, veilig en het liefst zo voordelig mogelijk. Car Care Wallinga, uw autogas specialist, raadt u dan ook aan op gas te rijden in plaats van op benzine of diesel. Op die manier kunt u veel geld besparen, zowel in de belasting als in de brandstofkosten. U werkt ook nog aan een schoner milieu. Logisch toch? Car care Wallinga is ook aangesloten bij de branchevereniging. Kijk voor meer informatie ook eens op de pagina van lpg totaal: www.lpg-totaal.nl

Als autogas specialist weten wij als geen ander hoe we benzineauto’s kunnen ombouwen naar gas. Een gastank is binnen afzienbare tijd ingebouwd en uw wagen is direct gereed voor gebruik. Wij zetten een aantal voordelen van rijden op gas voor u op een rij:

  • U betaalt aanzienlijk minder voor gas dan voor benzine of diesel.
  • U draagt uw steentje bij aan een schoner milieu.James auto service

Sinds 1 december 2009 zijn wij toegetreden tot de James Autoservice keten. Wij doen APK, reparaties en onderhoud aan alle merken auto's. Ook de auto's van alle leasemaatschappijen kunnen bij ons terecht. Klik hier voor om door te schakelen naar onze James autoservice website.


Wij hebben gemiddeld 30 tot 40 auto's op voorraad staan. Vaak selecteren we de auto's op de geschiktheid van LPG en verkopen we de auto inclusief en autogas systeem.
Historie

Na een aantal jaar voor Vialle gewerkt te hebben start Willem Wallinga in 1984 Car Care Wallinga op. Het bedrijf start als universeel garagebedrijf met veel ervaring op het gebied van LPG auto's. Na verloop van tijd wordt het zo druk met het inbouwen en onderhouden van autogas systemen dat het bedrijf zich echt hierin specialiseert.

Sinds 1998 is Gerrit Wallinga ook in het bedrijf gaan werken. Uiteindelijk heeft hij het volledige bedrijf in 2007 overgenomen. Car Care Wallinga is in al die jaren doorgegroeid tot een van de grootste autogasinbouwers van Nederland. Hier zijn wij ontzettend trots op.

In 2015 heeft Car Care Wallinga het nabij gelegen pand op de Vaalserbergweg 297 in gebruik genomen voor hun gebruikte auto’s, hierdoor zijn we in staat de auto verkoop verder te professionaliseren.