logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Onze historie

Na een aantal jaar voor Vialle gewerkt te hebben start Willem Wallinga in 1984 Car Care Wallinga op. Het bedrijf start als universeel garagebedrijf met veel ervaring op het gebied van LPG auto's.

Onze expertise

Na verloop van tijd wordt het zo druk met het inbouwen en onderhouden van autogas systemen dat het bedrijf zich echt hierin specialiseert.

Content Image 3

Nieuwe
generatie

In 1998 is Gerrit Wallinga ook in het bedrijf gaan werken. Uiteindelijk heeft hij het volledige bedrijf in 2007 overgenomen. Car Care Wallinga is in al die jaren doorgegroeid tot een van de grootste autogasinbouwers van Nederland. Hier zijn wij ontzettend trots op.
In 2009 zijn we aangesloten bij de James autoservice formule en in 2010 is er ook begonnen met de verkoop van occasions. De laatste jaren verkopen we ongeveer 400 auto's per jaar. In 2019 is Profile Dassen overgenomen. Dit resulteert in een samenvoeging van de werkplaats in december 2020.
Sinds die tijd is de werkplaats te vinden op de Thorvaldsenlaan 8 in Eindhoven. Door de overname betekende dit het einde van het James autoservice tijdperk en wordt er voor gekozen om onder de Profile vlag verder te gaan.

Na een flinke verbouwing wordt de showroom verhuisd
naar het oude adres van de werkplaats, namelijk de Vaalserbergweg 307 in Eindhoven.

 • 12

  Collega’s
 • 23

  Auto's op voorraad
 • 9

  ,3
  Klanttevredenheid
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website